logo todosacocinar.es
 
disfruta de la cocina
mi panel
cocinero registrado
usuario y clave

acceder
  darse de alta
recetario trucos diccionario monograficos
 
lateral  
recetario
>> buscador de recetas
buscar

Cócteles y Bebidas

cócteles, chupitos, combinados, cremas y licores, sorbetes y zumos

Carnes

asados, braseados, a la plancha, marinados, a la parrilla, brochetas, pinchitos, flambeados, solomillo, entrecot

Ensaladas y Verduras

cremas de verduras, ensaladas ilustradas, sopas jardineras, lasañas de verduras, arroces con verduras, ensalada templada, pudings de verduras, timbal de verduras, parrillada de verduras

Entrantes y Aperitivos

sopas y cremas, ensaladas, huevos, arroces y pastas, mousses, pasteles y terrinas, potajes, guisos, aperitivos, tapas y montaditos, quesos

Panes y Bollería

pan integral, de cereales y semillas, pan de nueces, berlinas y mediasnoches, palmeritas y lacitos, roscón de reyes, mazapán, donuts rellenos, pan de leche, bizcocho

Pastas y Arroces

pasta integral, tallarines boloñesa, macarrones al pesto, lasaña de champiñones, canelones de atún, arroz negro, arroz abanda, arroz al horno, risotto de verduras, fusilli con champiñones

Pescados y Mariscos

lenguado a la piña, rollitos de salmón, merluza rellena, dorada a la sal, rollitos de lenguado y gambas, langostinos a la plancha, gambones al coñac, cóctel de langostinos

Postres

tartas, mousses, cremas ligeras, sorbetes, pastelitos, hojaldres, tortas, bizcochos rellenos, helados, granizados, pasteles, gelatinas, frutas

 
 
recetario
borde_left Torró de llavors (sense sucre, ou ni lactosa) borde_right
fondo personas Nº personas: menos 4 mas Dificultad: Fácil tiempo Tiempo: 60 min fondo
cocinero Publicada por:
yosacu
imprimir receta

dot Descripción

Torrem per separat les llavors en una paella a foc fluix sense oli. Desfem dues galetes d’arròs sense sal i la reservem en un plat. En un cassó fem escalfar 4 cullerades de melassa d’arròs i hi posem les llavors i la galeta d’arròs. Remenem bé, posem la barreja en una plata o superfície freda, hi donem forma. Ho deixem refredar i tallem el torró a trossos.


dot Ingredientes


dot Preparación

Pas a pas:

1-Agafem una paella i a foc fluix fem torrar primer les 4 cullerades soperes de sèsam. Anem remenant amb una cullera de fusta. Quan comenci a agafar color, el retirem. Fem el mateix amb les pipes de girasol, i després amb les pipes de carbassa.

Tenen temps de cocció diferent, per això no les torrem totes juntes.

2-Agafem dues galetes d’arròs sense sal i l’engrunem bé en un plat. ATENCIÓ! No hi poseu més galeta d’arròs del compte, sinó el torró no quedarà rígid.

3-Posem 4 cullerades soperes de melassa d’arròs en un cassó i a foc ben lent, i tot remenant amb una cullera  de fusta, la portem a ebullició.

Aleshores hi posem les llavors, les galetes d’arròs i remenem bé.

4-Posem la barreja en una superfície freda (el marbre  ben net, una safata o plat gros planer) i amb la cullera de fusta hi anem donant la forma que volem: de taula de torró, trossos quadratets, a tires, galetes  rodones grosses o petites, etc.

5- Passats uns cinc minuts que ja s’haurà començat a refredar, i la melassa ja no enganxarà,  amb les mans netes apretem bé la massa.

6-És aconsellable mentre es refreda, posar-hi un paper de de cuina a sobre, un tap… perquè els insectes no s’hi enganxin!

 

7-Veureu que s’enganxa força al plat, així que aneu en compte a l’hora de treure’l.

8- A l’hora de servir,  si l’hem fet amb forma de taula de torró, el trenquem a trossos amb un ganivet.l.

Per guardar-lo, jo hi poso paper film transparent…

i si voleu veure una manera original d’embolicar-lo per a regal, feu clic aquí!

Compartir en FriendFeed
 
las favoritas
· Tarta tres chocolates
· Mousse de chocolate
· Donuts rellenos
· Tarta de queso
· Brownies
· Nuggets de pollo
· Aros de cebolla rebozados
· Palmeritas de hojaldre caramelizadas
· Arroz con pollo
· Magdalenas fáciles




las mas nuevas
· Torró de llavors (sense sucre, ou ni lactosa)
· Costillas bbq
· Tartera de caballa
· Naranja papa
· Tarta de queso
· Milhojas de fresas
· Mousse de chocolate
· Coca de cabello de ángel
· Leche merengada
· Pescado en escabeche
Android Todos a Cocinar


 
fondo fondo fondo fondo
Datos Legales Publicidad, anunciarse aquí Copyright © 2008-2017 Nemetic S.L.
fondo